Är ni ett större sällskap?

Välkommen att boka ert event hos oss på Röda Villan. Vår inglasade veranda har havsutsikt åt tre väderstreck och här kan vi duka upp för 60 personer. Vår matsal har plats för närmare 30 gäster och vi har flera fina terasser utomhus. Röda Villan är den perfekta festlokalen för alla typer av högtidsdagar, middagar, fester och företagsevents.

Vi kan skräddarsy ert arrangemang/event på Röda Villan, allt från mat till dryck samt aktiviteter. Vi arrangerar bouleturnering med instruktör och kan ger er en magisk kväll tillsammans med Stockholm Ghost Walk. Andra aktiviteter som finns på Fjäderholmarna är t.ex. pralinprovning, ölprovning eller glasblåsning. Det finns Konferenslokaler på ön hyra konferenslokaler på ön

MAGI På Fjäderholmarna! Varför inte göra ert event hos oss lite mystiskt och spännande. I samarbete med Stockholm Ghost Walk har vi möjlighet att erbjuda en magisk föreställning bara för er. Tankeläsning, obehagligt eller fantastiskt? Ni får tillsammans med kvällens värd utforska den mänskliga hjärnans extraordinära möjligheter på ett oförglömligt sätt. Vågar ni prova?? Offert på förfrågan. 

Är ni minst 10 personer kan ni boka någon av våra Buffér eller mat enligt önskemål.

Röda Villans Buffé 2019

Gör en bokning eller förfrågan för ett större sällskap, via mail info@rodavillan.nu eller ring oss på 08-215031